Over Lumas

Truck en Trailer service

Lumas Truck en Trailer service is ontstaan doordat Dhr. Luik en Massar een bedrijf begonnen in trailer reparaties genoemd naar de LU van Luik en Mas van Massar. Enkele jaren geleden is Dhr. Luik voor zichzelf begonnen in kleine voertuig reparaties en is Hans Massar zelfstandig met het bedrijf verder gegaan. Vanaf 2020 is Hans-Jan Goudriaan toegetreden als mede eigenaar. Deze samenwerking brengt voor u als klant geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres en verwachten met deze samenwerking onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

NieuwsContact

Adres

Eikenlaan 249
2404 BP
Alphen aan den Rijn

Telefoon

Telefoon

}

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
8.00 – 17:00
Zaterdag – Zondag:
Gesloten

Visie

In een wereld die zich kenmerkt door snelle ontwikkelingen zijn wij vandaag actueel én klaar voor morgen. We zitten niet vast in denkpatronen, maar houden vooral ook vast aan wat goed is. Daarmee garanderen
wij een lange levensduur en maximale inzet voor uw vervoersbewegingen. Ons streven is om zo dicht mogelijk bij onze klanten te staan en deze een zo hoog mogelijk (24 uur) serviceniveau te bieden voor een betaalbare prijs. Onze dromen uit het begin hebben we waargemaakt, daar zijn we trots op. Onze dromen worden groter en Lumas Truck en Trailer service groeit verder. We spelen snel in op de wensen en behoeften in de markt zoals lichtere bedrijfswagens en nieuwe voertuigtechnieken. Uw enige, unieke
contact voor truck en trailerservice blijven is wat ons hierin zal blijven voortbewegen.

Missie

LUMAS is dé specialist voor al uw trailer reparaties, (groot)onderhoud, renovatie en APK keuringen. Met onze goed  uitgeruste werkplaats beschikken wij over een ‘One-stop-shop’ voor uw voertuig. Wij geloven dat we pas echt kunnen excelleren in ons werk als we ons werk ook graag doen. Iedere dag beter zijn dan de dag ervoor, of het nu gaat om onze apparatuur, ons team of onze klanten gaat. We streven altijd naar verbetering door onszelf te blijven ontwikkelen. We houden van slim, snel en hard werken. Het is deze aanpak, die ons al vele jaren drijft en waarmee we nog altijd vooruitgang boeken.

Pijlers

Onze vier pijlers zorgen ervoor dat we blijvend vasthouden aan onze koers. Dit zijn geen loze woorden, maar beloftes.

En als wij iets beloven dan doen wij dat!

Z

Betrouwbaar

Z

Samenwerking

Z

Flexibel

Z

Kennis

Betrouwbaar

Voor ons is het vanzelfsprekend eerlijk en transparant te zijn. We communiceren duidelijk over wat u van ons mag verwachten. In de kennis ligt onze kracht, in de uitvoer onze passie, in tevreden klanten onze betrouwbaarheid.

Samenwerking

Het hart van ons bedrijf? De mensen! Betrokken is wat we zijn, hoe we werken, hoe we met elkaar én onze relaties omgaan. Onze eigen toekomst kunnen we alleen garanderen, door samen met onze klanten aan die van hun te werken.

Flexibel

We handelen snel, pakken door en lossen het op! Ons informele karakter maakt tevens dat wij voor iedereen makkelijk benaderbaar en toegankelijk zijn. Wij helpen u verder.

Kennis

Op grond van onze vakkennis weten wij ons kwalitatief te onderscheiden in onze branche. We hebben altijd de drang om nieuwe dingen te ontdekken en te leren, kennis te ontwikkelen en deze in te zetten voor onze klanten. Hierdoor creëren we tevens een ambitieus werkklimaat.
© Copyright 2020. Yourdigihands.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.